Covid-19
Als nostres veïns,
als nostres herois:

Estacions de proximitat

A en Jaume,

A en Jaume,

que recorre amb la furgoneta tot el Vallès perquè no falti res al supermercat.

Gràcies per continuar a la carretera.

A la Patrícia,

A la Patrícia,

que ha cancel·lat la baixa maternal per anar cada dia en moto a l’hospital Vall d’Hebron a salvar vides.

Gràcies per l’enorme sacrifici que fas.

A en Martí,

A en Martí,

que continua agafant el tractor cada matí per sembrar els camps del Prat de Llobregat.

Gràcies per sembrar també esperança.

Als Sala,

Als Sala,

que dia rere dia estan confinats a casa, sense agafar el cotxe, per no contagiar ni contagiar-se.

Gràcies per treure el cap al balcó cada tarda.

Col·laborem en un estudi de la Fundació Lluita contra la Sida i habilitem la nostra estació de servei de la Meridiana de Barcelona per a la recollida de mostres a persones que han estat en contacte amb casos positius de Covid-19.

Subministrem carburant gratuït a OPENARMS perquè puguin anar a totes les residències d’avis de Catalunya a fer els tests de coronavirus.

Meroil, més a prop
dels nostres veïns

Ningú no presagiava que una pandèmia mundial aturés el planeta. Hospitals plens, carrers deserts, cotxes aturats i famílies senceres confinades a casa.

Tampoc ningú no presagiava l’onada de solidaritat que ha desencadenat el coronavirus. Veïns ajudant-se els uns als altres, personal sanitari doblant torns, cossos de seguretat patrullant per protegir-nos, transportistes, agricultors, repartidors, empleats de supermercats, de farmàcies, d’estacions de servei... Tots sortint cada dia de casa per proveir la població de tot el que necessita. I per descomptat, tots els que es queden a casa per protegir-se i protegir-nos a tots.

A tots vosaltres, veïns i veïnes, herois en aquesta invisible batalla, gràcies per ser el motor de la societat.

El compromís de MEROIL és fer-vos costat més que mai. Per això, totes les nostres estacions de servei MEROIL i OILPRIX continuen obertes en l’horari habitual per subministrar-vos l’energia que necessiteu i seguir en marxa fins i tot quan el món s’atura. I ho fem també protegint-nos mútuament, extremant les mesures higièniques i fomentant l’ús dels AUTOPAGAMENTS. En cas que no els pugueu fer servir, us atendrem a la botiga mitjançant la caixa nocturna.

Troba l'estació
més pròxima

Som a prop dels nostres veïns.

/