Covid-19
Fins i tot quan el
món s’atura,
uns quants continuen en marxa

EL NOSTRE HOMENATGE
A TOTS ELLS

Als nostres
veïns:

Estacions de proximitat

Al Santi,

Al Santi,

que cada dia a les nou i deu ve a buscar una barra de pa a la nostra botiga de 24 h, i que, des de fa uns dies, també ve a buscar bolquers.

Gràcies per comptar cada dia amb nosaltres. I enhorabona.

A la Marta,

A la Marta,

que des que vam ser els primers a incorporar biodièsel a la nostra gamma de carburants, sempre ve a fer benzina amb nosaltres.

Gràcies per ensenyar-nos el camí a seguir durant aquests 25 anys.

A la Laura,

A la Laura,

que diu que ens ve a visitar perquè li agrada que li posin la benzina, però sabem que també ho fa perquè li agrada que en Toni li expliqui un acudit nou.

Gràcies per regalar-nos un somriure amb cada visita.

A aquell noi,

A aquell noi,

que sempre va amb pressa i no sabem com es diu perquè fa servir els assortidors d’autopagament.

Gràcies per fer-nos estar al dia de la tecnologia.

Troba l'estació
més pròxima

Som a prop dels nostres veïns.

/

Coneix Meroil

Des del 1993

Fa més de 25 anys, un grup d’emprenedors locals van sumar esforços per crear el projecte de més envergadura de tots els que s’han dut a terme en el panorama energètic espanyol i desenvolupar una xarxa d’estacions de servei independents, pròximes, humanes, properes i accessibles.

Actualment

Avui disposem d’una extensa xarxa d’estacions de servei, sota les marques Meroil i OilPrix, i amb la terminal d’emmagatzematge més gran del litoral espanyol, que ens permet subministrar a estacions de servei, distribuïdors, indústria i sector agrari.

Persones per damunt de tot

No pertanyem a cap gran grup multinacional. Som persones que treballen per a persones, per a clients que, més que clients, són veïns. A Meroil volem ser a prop de tots ells, incidint positivament en cadascuna de les localitats en les quals som presents generant vincles amb la comunitat i els seus habitants.

Estacions de proximitat

Per això ens definim com a estacions de proximitat, perquè ens defineix el ser proper, la qualitat, la fidelitat, la confiança, allò que pertany a la localitat...
Els nostres veïns no ens trien per un sol motiu. Cadascú té el seu. Aquell que els mou a venir a les nostres estacions de servei.
Esperem que tu també trobis el teu.